Socialdemokratiet Mariagerfjord

Mariagerfjord Kommune kan meget mere

Thomas Høj
Alder: 44
By: Mariager
Civilstand: Gift med Anemette – vi har fire børn
Uddannelse: Lærer
Stilling: Lærer på Rosendalsskolen Hørby Skoleby/Hobro og selvstændig TOAGOA
Jobbeskrivelse: Jeg underviser i overbygningen – primært dansk, historie og samfundsfag. I min virksomhed TOAGOA designer, producerer og sælger jeg tapas- og skærebrætter.

Politiske mærkesager jeg særligt vil arbejde for:
Max 24 elever i klassen: Elevantallet er den vigtigste faktor i forhold til elevens trivsel og læring. Et fremragende aktiv i forhold til bosætning. Det viser børnefamilier, at vi tager børnene seriøst.
Cykelsti rundt om fjorden: I denne byrådsperiode har jeg kæmpet for cykelsti rundt om fjorden, og det vil jeg fortsat gøre. En cykelsti vil binde kommunen sammen. Man kan cykle sikkert på arbejde og i skole. Cykelstien vil også være et aktiv for den stigende cykelturisme.
Europæisk folkemøde i Mariager: Hvis folkemødet i Mariager skal blive den succes de fleste af os håber på, så kræver det, at vi lokale og lokale politikere bakker op om projektet.

Derfor er jeg socialdemokrat:
Jeg mener, at de bredeste skuldre skal bære mest og et samfund skal måles på, hvordan man tager sig af de svageste.
Miljø betyder også meget for mig. Vi skal overdrage en natur til vores børn og børnebørn, som vi kan være bekendt.

Mit højeste politiske ønske:
Vækst i Mariagerfjord: Jeg vil kæmpe for, at vi får skabt en kommune med interessante kulturtilbud og attraktive institutioner, nye udstykninger – alt sammen medvirkende til øget vækst og bosætning. Flere og stærkere virksomheder, samt flere skatteydere vil gøre Mariagerfjord til en stærkere kommune med flere penge til vores alles velfærd.

Bedst ved Mariagerfjord Kommune:
Vi har en fantastisk natur lige uden for vores dør uanset, hvor vi befinder os i Mariagerfjord Kommune. En natur, der indbyder til gåture, cykling og sejlads. Kommunen ligger i køreafstand til Aalborg, Randers, Viborg og Århus, og åbner derfor, for en masse jobmuligheder. Mariagerfjord rummer fortsat et enormt udviklingspotentiale både i forhold til turisme og bosætning.

Mine interesser:
Politik, læse skøn- og faglitteratur, træarbejde, fodbold, cykling og foreningsarbejde. Samvær med familie og gode venner.

Det læser jeg helst:
Avis og historiske romaner. Favoritbog: ”Jordens søjler”, og andre historiske romaner.

Det lytter jeg til i radioen:
Jeg hører primært P4 – musik og nyheder, dog P3 – sport om søndagen

Det ser jeg helst på TV:
Som politisk interesseret har jeg altid fulgt Nyhederne tæt. Jeg har altid dyrket sport, og det ser jeg naturligvis også i TV. Skal jeg slappe af i sofaen, så ser jeg gerne en serie med fruen. Matador er stadig en af favoritterne, men The Handmaid´s Tale, kan også anbefales, og den bliver man ikke i godt humør af at se, men den er spændende og viser, hvordan samfundet aldrig blive!

Her holder jeg helst ferie:
Italien er mit foretrukne ferieparadis, med dejlig mad, imødekommende mennesker og altid skønt vejr. Stedet er dog ikke det vigtigste - når blot man ferierer med gode venner og familie.

Sociale medier og mig:
Jeg er på facebook, LinkedIn og Instagram. Derudover har jeg min politikerside på FB – giv gerne siden et like og følg med i mit politiske arbejde:
https://www.facebook.com/thomashoejibyraadet/